Vår ledning och styrelse

Dalsspira grundades 2006 av Carina Alexandersson och noterades på Spotlight Stock Market 21 dec 2015. På introduktionsdagen hade Dalsspira ca 470 aktieägare. Aktiens utveckling kan du följa på vår sida på Spotlight Stock Market . Nedan presenteras Dalsspiras styrelse.

 

Hans Jacobsson

Hans Jacobsson, styrelsens ordförande.

Hans har tidigare bland annat arbetat på General Mills och inom Bure-sfären. Numera CFO på Nowa Kommunikation AB, styrelseordförande i Zinzino AB och Alvestaglass AB samt styrelseledamot i Rootfruit Scandinavia AB och Superfruit AB.      

 

 

(bild kommer)            Mikael Olsson, ledamot

Mikael Olsson har nyligen klivit in som storägare i Dalsspira och har under vinter och vår varit operativt involverad i mejeriet. Mikael är även ägare och VD för Kroppefjälls hotellanläggning och engagerad i utvecklingsbolag.

 

(bild kommer)            Göran Nyström, ledamot

Göran Nyström är mejerikonsult med gedigen bakgrund inom mejeribranchen. Göran har bland annat varit ostansvarig och produktionschef på Skånemejerier, VD för Skottorps mejeri och sitter idag även som styrelseordförande i EMÅ mejeriet. Utöver detta driver han Nyströms Smak.

 

    Malin Jakobsson

Malin Jakobsson, ledamot och VD.

Fil kand i folkhälsovetenskap. Anställd på Dalsspira sedan 2012 och då arbetat framförallt med försäljning, marknadsföring och företagsledning. Kunskaper inom företags- och personalekonomi, bokföring och kommunikation.      

 

 

Anders Forsdahl

Anders Forsdahl, suppleant.

Lantmästare. Äger och driver gården Näsbön med getmjölk- och nötköttsproduktion. Ansvarar för driften av fjärrvärmeverket i Ed. Har tidigare varit förtroendevald i flera av lantbrukets föreningar så som Lantmännen, LRF, Scan och Semin.    

 

 

 

Carina Johansson

Carina Alexandersson, suppleant.

Grundare till Dalsspira. Har drivit mejeriverksamhet sedan 2001, bland annat i form av Gässbo Getgård. Utbildad lantbrukare och mejerist med erfarenhet av arbete på farm i Canada.      

 

 

 

Affärsidé

Dalsspira erbjuder svenska konsumenter lokala get- och komjölksprodukter med god smak, unika egenskaper med en känsla av äkta mathantverk. Med Dalsspiras produkter kan du göra ett val som känns bra i magen. Vi strävar efter 100 % leveranssäkerhet, bemötande och service i toppklass. För mer info kontakta Malin Jakobsson, VD Tel: 0528-50001, 076-3360556