Getost

Getost från Dalsspira är en ren naturprodukt. I tillverkningen används endast nödvändiga ingredienser såsom getmjölk, syrakultur, löpe och salt. Våra getmjölkleverantörer garanterar god djuromsorg och använder inga kemiska medel eller handelsgödsel. Flera av ostarna har varit med i osttävlingar och hävdat sig mycket väl. Med vår Geta-ost och Hallou-get kan du lätt skapa nya  smakupplevelser och samtidigt äta nyttigt!

Hallou-get har samma karaktär som Halloumi-ost skillnaden är att vår Hallou-get är gjord enbart på getmjölk. Du hittar fina recept där Hallou-get ingår på sidan Recept!

Blå Simon

Blå Simon är vår storsäljare, en blåvaxad, lagrad hårdost som är hyvelbar. Lagrad minst 12 månader upp till 20 månader. Säljs hel eller i bit. Vikt på hel ost är ca 1,2-1,5 kg. Belönades med silvermedalj i Mathantverks SM augusti 2009. Passar utmärkt till matlagning och ostbrickan. Fint tärnad i en salsa blir den ett gott tillbehör till grillat.

Snövit

Ost av camemberttyp dvs vitmögelost. Runda. Vikt ca 140 g. Snövit erhöll bronsmedalj i SM för Mathantverk 2011. Snövit passar utmärkt på ostbrickan.

Geta-ost

Svensk Geta-ost, en naturell getost till sallad eller matlagning. Lagrad 3-4 månader, vaccumförpackad. Finns nu att beställa hem till alla Ica-butiker!

Hallou-get

Hallou-get är en svensk färsk stekost som har karaktär av en Halloumi-ost men är gjord på enbart getmjölk. Osten har en fast konsistens även vid upphettning och en god sälta. Den passar utmärkt att lägga på grillen eller i stekpannan. Krydda med färska örter.

Chèvre

Chèvre

En handrullad delikatess från Dalsland. Chèvre är en vitmögelost som är lagrad i minst 3 veckor i vårt lager i Färgelanda.

Presentförpackningar

Vi kan även göra olika presentförpackningar med våra ostar!