Jobba hos oss

På Dalsspira mejeri jobbar ett härligt gäng medarbetare! Vi brinner för våra goda relationer, hjälpsamhet och drivkraft bland oss som jobbar här. Tror du att du skulle trivas hos oss så ser vi framemot din ansökan.

Är du vår nästa säljstjärna? Vi söker säljare till dagligvaruhandeln i Göteborg!

Vi söker nya medarbetare! Vill du ha ett självständigt jobb på ett expansivt börsnoterat mejeri? Vill du jobba med 100% närproducerade varor? Då ska du kika hit!

Vi söker just nu en säljare till området Halland/Södra Göteborg/Älvsborg. Som säljare för Dalsspira mejeri innebär det att du aktivt arbetar med in försäljning av Dalsspiras getmjölk och getostar till dagligvaruhandeln. Du kommer själv att inom ditt försäljningsområde ansvara för ordermottagning, uppföljning samt vid behov varupåfyllnad i butikerna. Din huvudsakliga uppgift kommer att bestå i att medverka till Dalsspiras fortsatta expansiva utveckling. Tjänsten ställer krav på att du kan ta ett stort eget ansvar, har ett sinne för affärer och stor lyhördhet för företagets målsättningar.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandel. Du skall ha ett genuint intresse för produkterna som du arbetar med samt värdesätta god kundservice och en god relation med dina kunder. Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft och god samarbetsförmåga värdesätter vi högt.

Du bokar själv besök med livsmedelsbutiker inom din region som du sedan besöker för in försäljning och ordermottagning av våra produkter. Befintliga kunder besöker du några gånger i månaden för att plocka ordning i hyllorna och att ta nya beställningar. Ibland genomför du demonstrationer och provsmakningar i butik.

Om Dalsspira

Välkommen till Dalsspira mejeri, vi producerar get- och komjölksprodukter av lokal råvara. Vi värdesätter våra anställda högt och för oss är anställningen mer än ett jobb. Vi är ett glatt gäng som alltid levererar kvalité, bra produkter och en god kundservice. Vi är ett expansivt mejeri med produktion i Färgelanda, Dalsland som har stora ambitioner att bli en stor svensk leverantör på getost och getmjölksprodukter. Vi har flera av våra produkter inne på de stora svenska livsmedelskedjorna och nu behöver vi någon som bearbetar butiker i områden vi tidigare inte haft någon aktiv bearbetning.

Dalsspira är sedan 2015 listad på handelsplatsen för aktier som heter AktieTorget.

Om provision och anställningsvillkor:

Fast lön plus provision samt milersättning. Vid gott utfall finns möjlighet till fast anställning.

Deltid

Krav

Egen bil och körkort.

Ansökan och kontakt:

Skicka in CV och referenser till malin@dalsspira.se. Rekrytering sker löpande. Vi kontaktar intressanta kandidater och frågor besvaras via mail.

Har du frågor om tjänsten kontakta, Malin Jakobsson, malin@dalsspira.se.